Parhaat vedonvälittäjäbonukset

Hanki 1600 € bonuksesi

Palautusprosentti 97.89%
Kokonaisbonus € 1600

100% aina 3000 € tai enemmän.

Palautusprosentti 99.98%
Kokonaisbonus € 3000

Valtava 1000 euron talletusbonus! 💣

Palautusprosentti 98.82%
Kokonaisbonus € 1000

MAAILMAN JOHTAVA ONLINE-KASINON KUSTANNUSOHJELMA!

Palautusprosentti 98.07%
Kokonaisbonus € 5000

€ 2400 Tervetuliaisbonus

Palautusprosentti 97.81%
Kokonaisbonus € 2400

300 € + 150 ilmaiset kierrokset

Palautusprosentti 97.80%
Kokonaisbonus € 300

77 ilmaiskierrosta + 100% 200 dollariin saakka

Palautusprosentti 98.09%
Kokonaisbonus $ 200

100% jopa 100 puntaa Slots

Palautusprosentti 99.12%
Kokonaisbonus £100

Jopa € / $ 200 + 220 ilmaiskierroksia

Palautusprosentti 98.24%
Kokonaisbonus € / $ 200

100% ensimmäisestä talletuksesta 200 € asti

Palautusprosentti 98.32%
Kokonaisbonus € 200

Vedonvälittäjät keksivät aina uusia tapoja houkutella asiakkaita vain pysyäkseen kilpailukykyisinä markkinoilla. Useimmat vedonvälittäjät käyttävät käyttäjien bonusjärjestelmää. Sijoituksemme esittelee vedonvälittäjien parhaat viimeisimmät talletuksettomat bonukset Euroopassa 2021.

Uusia bonuksia vedonvälittäjiltä

Kannustinohjelma on yksi vedonvälittäjän valinnan kriteereistä. Erilaiset tervetuliaisbonukset on suunniteltu houkuttelemaan kohdeyleisöä. Tällaisilla palkinnoilla pelaajat voivat lyödä vetoa tallettamatta omia varojaan. Yleensä talletusbonuksiin liittyy useita ehtoja, kuten:

 • Tilaus vedonvälittäjän sosiaalisen verkoston sivuille. Tällä tavalla vedonvälittäjät saavat uskollisen yleisön kuluttamatta mainontaan.
 • Täydellisen tarkistuksen eli henkilöllisyyden todentamismenettelyjen läpäisy.
 • Mobiilisovelluksen asentaminen jne.

Samaan aikaan kertoimille, vedonlyönnin lajeille, markkinatyypeille jne. On yleensä tiukat rajoitukset.

Bonusten tyypit

Ei talletusrekisteröintibonusta

Ei talletusbonuksen etuna on, että sinun ei tarvitse rahoittaa tiliäsi saadaksesi sen. Sinun on rekisteröidyttävä ja vahvistettava henkilöllisyytesi vain jollakin käytettävissä olevista tavoista, jos vedonvälittäjä sitä vaatii. Haittana on, että ilmainen veto on yleensä alle 1000 dollaria. Lisäksi sen käyttöä on useita rajoituksia. Joskus on melko vaikeaa täyttää vedonlyönnin kaikki vedonlyöntivaatimukset bonukselle. Tämä tarjous sopii ensisijaisesti aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa vedonlyöntiä. Bonus auttaisi heitä arvioimaan omia vahvuuksiaan käyttämättä yhtä penniäkään. Luettelomme sisältää parhaat vedonlyönnin tarjoamat tervetuliaisbonukset ilman talletusta.

Ensitalletusbonus

Saadaksesi sen sinun täytyy rekisteröityä, käydä läpi vahvistus ja rahoittaa tilisi. Sen jälkeen saat ilmaisen panoksen, joka on sama kuin ensimmäinen talletuksesi, mutta ei ylitä tiettyä kiinteää summaa. Eurooppalaiset vedonvälittäjät antavat keskimäärin 500-1000 dollaria ilmaisia ​​vetoja. Jos haluat nostaa nämä varat, sinun on täytettävä kierrätysvaatimukset. Tämä kestää yleensä 30 päivää. Vedonvälittäjä voi myös asettaa useita kierrätysvaatimuksia. Nämä voivat olla tietyntyyppisiä vetoja, minimitarjousrajoja jne.

Bonuskoodit ja tarjouskoodit

Ne ovat kahta tyyppiä: kertakäyttöiset (tietylle soittimelle) ja monikäyttöiset (monille käyttäjille). Tarjouskoodeilla on yleensä viimeinen voimassaolopäivä, joten sinun on aktivoitava tarjous ajoissa.

Koodeja jakavat vedonvälittäjän kumppanit, kuten tietolähteet, mediahenkilöt jne. Suosituin esimerkki on pelivirta. Monet heistä julkaisevat tarjouskoodeja verkkosivuillaan ja lähetyssivuillaan, jotka yleensä koostuvat salanimistä. Avaimen aktivoinnin jälkeen käyttäjät saavat vedonvälittäjältä lisää kannustimia. Tämä yhteistyömuoto on hyödyllinen kaikille osapuolille:

 • Vedonvälittäjät maksavat jokaisesta tarjouskoodin käytöstä. Tällä tavoin he pystyvät arvioimaan mainonnan kustannustehokkuutta.
 • Mediahenkilöillä on oma uskollinen yleisö, johon he voivat vaikuttaa. Ajoittain he järjestävät jopa tarjouskilpailuja. Näin he onnistuvat houkuttelemaan suuren määrän käyttäjiä.
 • Pelaajat saavat uusia palkintoja vedonvälittäjiltä. Mutta jotta voit käyttää niitä, sinun ei tarvitse välttämättä täyttää mitään ehtoja (talletus, veto jne.).

Ilmaiset vedot

Ilmainen veto on yksinkertaisesti veto tietylle rahamäärälle, jossa vedonvälittäjä maksaa panoksen. Se on mahdollisuus tehdä veto ilman riskiä ja saada nettovoitot, jos veto voittaa. Pelaajalla on esimerkiksi 1000 dollarin ilmainen veto. Hän lyö vetoa 1.57 kertoimella. Jos veto voittaa, pelaaja saa 570 dollaria.

Pelaajat saavat ilmaisia ​​vetoja tiettyjen ehtojen täyttämisestä:

 • Tilin lataus uudelleen
 • Varmistus.
 • Vedonlyönti kiinteästä summasta viikon tai kuukauden sisällä.
 • Rahana takaisin menetetty vedot.

Ilmaisvedoilla on yleensä rajoituksia kertoimille, harvemmin markkinatyypeille. Jotkut vedonvälittäjät tarjoavat ilmaisia ​​vetoja vain tietyistä turnauksista parantaakseen niiden suosiota.

Bonukset tavallisille pelaajille

Monet vedonvälittäjät tarjoavat kanta-asiakasohjelmia aktiivisille asiakkaille. Tällaisilla ohjelmilla käyttäjät voivat saada jatkuvia lisätuottoja asettamalla vetoja. Ehdot riippuvat vedonvälittäjästä. Mutta korostetaan yleiset seikat:

 • Jokaisesta panoksesta (tai kadonneesta vedosta joissakin tapauksissa) käyttäjä saa pisteitä. Näiden pisteiden jakojärjestelmä riippuu kahdesta tekijästä: vedon määrästä ja pelaajan asemasta kanta-asiakasohjelmassa.
 • Katsauskauden lopussa (enimmäkseen kuukaudessa, harvemmin viikossa), pisteitä voidaan käyttää ilmaisten vetojen ostamiseen. Joissakin vedonvälittäjissä pisteitä voidaan nostaa välittömästi päätilille tai käyttää palkintojen, esimerkiksi klubitavaroiden, ostamiseen.
 • Kun pisteitä kertyy, pelaajan tila nousee. Mitä korkeampi tila, sitä nopeammin pisteitä annetaan. Saatujen ilmaisvedojen koko riippuu myös pelaajan tasosta kanta-asiakasohjelmassa

Tärkein ero muihin bonuksiin on, että ei ole rajoituksia. Käyttäjät voivat lyödä vetoa kaikista urheilulajeista ja kertoimista. Kanta-asiakasohjelmat ovat hyödyllisiä vedonvälittäjälle itselleen, koska asiakkaat ovat motivoituneita tekemään enemmän vetoja korkeamman aseman saavuttamiseksi. Annetun rahanpalautuksen suuruuden kompensoi vedonvälittäjän marginaali, jonka kukin vedonvälittäjä asettaa kertoimiin.

Yllä on suosituimmat palkinnot. Monet vedonvälittäjät järjestävät säännöllisesti urheilun ennustekilpailuja palkinnoilla, kannustavat asiakkaita lomien kunniaksi, tarjoavat viikoittaisia ​​bonuksia jne.

Voitot nostetaan

Online-vedonvälittäjät, jotka eivät tarjoa talletusrekisteröintibonuksia, asettavat erilaisia ​​sääntöjä, joita on noudatettava voitto-oikeuksien nostamiseksi. Ehdot riippuvat tarjoustyypistä:

 • Jos haluat nostaa talletusbonuksen, sinun on panostettava summa, joka ylittää bonussumman X (keskimäärin 15-30) kertaa. Tätä numeroa kutsutaan myös vedoksi. Vedonlyönnin edistyminen näkyy henkilökohtaisella alueella. Joissakin vedonvälittäjissä et voi rahoittaa tiliäsi bonusjakson aikana. Muuten pelaaja on vaarassa, että vedonvälittäjä saa rangaistuksen.
 • Käteispalautus vaatii kiinteän summan panostamista kuukauden, viikon tai muun raportointijakson aikana. Joillakin vedonvälittäjillä voi olla lisärajoituksia kertoimille, urheilulajeille ja markkinatyypeille.
 • Ilmaiset vedot eivät vaadi erityistä vedonlyöntiä. Voit saada rahaa, kun panoksesi voittaa. Vetotyyppiin ja kertoimien kokoon voi kuitenkin liittyä rajoituksia. Säännöt riippuvat vedonvälittäjästä.

Vedonlyöjien jano ylimääräisestä voitosta johti nykyään niin sanottuun "bonuksenetsintään" tai "bonusten metsästykseen". Jotkut pelaajat vaihtavat vedonvälittäjiä jatkuvasti toivottaakseen tervetuliaisbonuksen. Itse asiassa tämä taktiikka ei tuota toivottuja tuloksia, koska panostamiseen on täytettävä useita ehtoja. Siksi kokeneet käyttäjät eivät suosittele tällaisen järjestelmän käyttämistä. On parempi valita yksi tai muutama vedonvälittäjä ja pelata niissä jatkuvasti.

 

Parhaat vedonvälittäjäbonukset Päivitetty: Joulukuu 19, 2020 Kirjoittaja: Damon

Aiheeseen liittyvät bonukset:

promo-koodit Cleos VIP -huoneelle