Fire hawk


Fire Hawk on online-peliautomaatissa, joka vie meidät takaisin alkuperäiseen aikaan Amerikkalainen heimot juoksivat kyseiselle mantereelle ilman eurooppalaisten siirtolaisten puuttumista. Se on peräisin NextGen Pelaaminen ja niin se seuraa perheen tuttua suunnittelua, mutta se ei tarkoita sitä, että kannattaa lähteä - lue lisää saadaksesi lisätietoja.
Fire Hawk on viiden kiekon paikka, jossa on kolme riviä ja jopa kaksikymmentä voittolinjaa; se on asetettu autiomaassa ympäristössä valtavan tähtitaivaan alla, johon pienet pilvet kulkevat hitaasti.
Rullasarjassa on neljä arvokasta symbolia, joihin kuuluu rauhanputki, rumpu, unelma-sieppari ja naarashahmo (squaw). 9, 10, J, Q, K ja A muodostavat jäljellä olevan alemman arvon symbolit.
palo haukka villiPäällikkö punaisella ja valkoisella päähineellä on villi ja se näkyy vain keloilla kaksi ja neljä; villi, joka osallistuu voittoon kelalla kaksi, sisältää 2x-kertoimen, kelassa neljä 4x-kerrointa ja molemmilla kiekoilla 8x-kertoimen.
Fire Hawk itse on hajontamerkit, jotka aktivoivat pääominaisuuden.
Bonustoiminnot
Ilmaiskierrokset

tulipalo haaksirikko Tämä bonus käynnistyy laskeutumalla kolme tai useampia Fire Hawkin hajontamerkkejä missä tahansa. Sinulle annetaan nyt kolme vaihtoehtoa:
10-ilmaiskierrokset, joissa on 4x-kerroin
15-ilmaiskierrokset, joissa on 3x-kerroin
20-ilmaiskierrokset, joissa on 2x-kerroin
Kierrokset alkavat, kun olet tehnyt valintasi, ja se on myös mahdollista käynnistää ominaisuus uudelleen laskemalla kolme + enemmän Fire Hawksia. Tilastollisesti uskomme, että 15-ilmaispyöräytykset tuottavat parhaan tuoton.
Gamble ominaisuus
Kaikki voitot voidaan pelata klikkaamalla rullan alla olevaa Gamble-painiketta. voit nyt yrittää kaksinkertaistaa tai nelinkertaistaa voittosi arvaamalla seuraavan kortin tulosten. On olemassa viisi oikeaa arviota.

Fire hawk Päivitetty: Tammikuu 22, 2019 Kirjoittaja: Aamir Berrey