Pandamania

0 Kommentit
Pandamania

Pandamania


Pandamania paikka on yksi NextGen Gamingin eläin-aiheiset online-kolikot. Pelaajat tulevat Pandaan ja hänen ystävänsä maailman kaoottisimmalle eläintarhalle, jossa eläimet käyvät mellakoissa moottorikäyttöisillä kärryillä ja eläinlääkäri on sidottu ja ei missään nähdäkään; tämä kaaos voi kuitenkin johtaa vain lisäominaisuuksiin ja parempiin palkintoihin.
Pandamania-mobiilipaikalla on viiden kiekon peli, jossa on kolme riviä ja tavalliset kaksikymmentäviisi voittolinjaa. Itse rullat ovat eläintarha-maisemassa, jossa voit nähdä vesiputouksia, häkkejä ja tietysti varoitussymbolia, joka ei elä mitään eläimiä. Kun pyörität, voit myös nauttia hämmästyttävistä ja huvittavista äänitehosteista, joita jokainen spin on mukana, mutta ei lähes yhtä paljon kuin arvostat helposti seurattavaa pelattavuutta. Pelikokemusta parannetaan, koska voit valita vetosi per spin, ja se voi olla niin vähän kuin 1p per spin ja £ 50 per spin.
Wild-merkki
Useimpien lähtöpaikkojen tavoin rullilla on vakiomerkit. Tällöin ne ovat kaikki värikkäitä, ja niissä on poljinkäyttöinen kori, jotkut eläintarha-liput, pussia makeisia, sidottu zookeeperiin ja tietysti tavalliset kortti-symbolit 9, 10, J, Q, K ja A. niillä on yksilölliset symbolit, jotka sisältävät villi-symbolin. Panda itse on Pandamania-korttipaikan villimerkki, ja kun näet hänet, tulet olemaan onnellinen, koska hän voi vain auttaa voittamaan yhdistelmän, jos hän voi, korvaamalla puuttuvat symbolit.
Hajontamerkki
Pandamanian online-korttipaikan erikoisen Panda-villi-symbolin lisäksi sinulla on myös sirontasymboli. Tämä sirontasymboli on Pandamania-eläintarha. Tämä symboli ei ainoastaan ​​auta voittamaan hajontayhdistelmiä, vaan se on myös ilmaisten kierrosten bonus.
Bonustoiminnot
Pick Me Bonus - Pick Me Bonus on Pandamania-korttipaikan ensimmäinen bonusominaisuus, jonka voit käynnistää lukon symbolilla, joka näkyy vain keloilla kaksi, kolme ja neljä. Maa kolme rullilla ja voit valita yhden. Lukon takana on voitto, rahapalkinto, rahapalkinto ja mahdollisuus valita uudelleen tai kaikki kolme palkintoa.
Poistunut Panda-bonus
Poistunut panda-bonus on Pandamania-korttipelin toinen bonusominaisuus, ja se on täysin satunnaisesti luotu toiminto. Satunnaisina aikoina panda kiertää ruudun läpi ja lisää rullaa villiään ja luo toivottavasti voittoja.
Depositbonus
Kolmas ja viimeinen bonusominaisuus Pandamania-korttipaikassa on ilmaispyöräytysbonus. Voit käynnistää tämän laskemalla kolme tai useampia Pandamania-merkin hajontamerkkejä kelojen yli. Tämä tekee kymmenestä ilmaisesta kierroksesta, ja kaikki voitot kaksinkertaistuvat 2x-kertoimen ansiosta. Voit myös käynnistää ominaisuuden uudelleen laskeutumalla vielä kolme hajotusta.

Satunnainen ILMAINEN kasinopeli:

Pandamania Päivitetty: Tammikuu 24, 2019 Kirjoittaja: Aamir Berrey